Miks valida pHformula tooted?

pHformula on esimene farmatseutiline-kosmeetiline hooldussari, mis rajaneb regeneratiivse meditsiini tehnoloogial. See põhineb uuenduslike kosmeetiliste ja meditsiiniliste retseptide segul. Erinevalt paljudest teistest toodetest, on pHformula nahauuendussüsteem edukalt esindatud professionaalsel nahahooldusturul üle maailma, võimaldades nahahooldusspetsialistidel ja kosmeetikutel saavutada parimaid tulemusi. Dermatoloogilise nahauuendussüsteemina leevendabki pHformula suurepäraselt selliseid nahaprobleeme nagu vananemine, hüperpigmentatsioon, akne ja krooniline punetus. 

 

Kõige parema tulemuse pHformula toodetega saad, kui neid kasutab sinu kosmeetik ja kasutad tooteid igapäevaselt ka enda koduhoolduses. Kosmeetikud Marit ja Anastiassia on pHformula tooteid kasutanud juba mõnda aega ja jäänud neile truuks just eelmainitud olulistel põhjustel: tooted on andnud väga häid tulemusi nii Eestis, kui mujal maailmas ja toodete abil saab pakkuda leevendust väga levinud probleemidele nagu akne, krooniline punetus ja naha kuivus. See viimane on Eestis tavapärane probleem just tänu aastaaegade ja küttesüsteemide vahetusele. Kui õhk muutub toas väga kuivaks, mõjutab see kohe ka nahka. 

 

Kodus kasutatud tooted ongi loodud selle mõttega, et need pakuvad lisatuge sellele, mida teeb kosmeetik professionaalsete toodetega salongis. Koduhooldustooted on ohutud ja lihtsad kasutada ning sellega saab hakkama igaüks. Toodete valik on üsna lai ning seetõttu tasuks alati nõu pidada kosmeetikuga, kes oskab suunata millist toodet kasutada konkreetse mure puhul. Samuti oskab kosmeetik nõu anda selle kohta, milliseid tooteid võiks ja peaks omavahel kombineerida ja milliseid tooteid ei oleks mõistlik kasutada näiteks suvel – retinooli sisaldavad kreemid muudavad naha päikesele väga tundlikuks ja isegi SPF-i kasutades soovitatakse tugeva retinooli sisaldusega kreeme enne päikese kätte minekut veidi vältida. 

 

Kui esialgu võib tunduda keeruline orienteeruda maailmas, kus tooteid on väga palju ja kirjeldusi lugedes tekib tunne, et vaja oleks kindlasti kõiki, siis reaalsuses ei ole vaja olukorda väga keeruliseks ajada. Kosmeetik soovitab vastavalt konkreetsele näotüübile tooteid, mis toetavad salongihooldust, et tulemus oleks pikaajaline. Kui kosmeetik kasutab juba pHformula tooteid ja need on kliendi nahatüübile hästi sobinud, siis ei ole ka kodutoodetega põhjust muretseda, et ostetud kallis kreem ehk ei olegi sobilik. Kui sobivad sama firma tooted salongis, siis sobivad nad väga suure tõenäosusega ka kodus kasutamiseks. 

 

pHformula tootevalikus on teatud tooted ka soovituslikult kasutada olenevalt vanusest. Lemmik tooteid leiab endale, nii 30+ klient, kui teismeline, kelle nahk on veel veidi noorem ja vajab tihti teistsugust lähenemist, sest hormonaalne tasakaal veel loksub paika. Kindlasti ei peaks pelgama kosmeetiku juurde pöörduda ka juba nooremas eas, kui tavapärasest koduhooldusest jääb väheks. Väga oodatud on samuti noormehed, kes tihti kahjuks peavad seda kõike tüdrukute maailmaks. Nii see kindlasti ei ole, sest nahaprobleeme võib esineda nii naistel, kui meestel. Eriti hea on kosmeetiku poole pöörduda juba ennetavalt, kuid ei ole põhjust tunda hirmu ka selle ees, kui olukord on muutunud juba veidi tundlikuks. 

 

Hea ja usaldusväärse kosmeetiku leidmine võib vahel võtta veidi aega, sest nagu igas muus valdkonnas, peab ka seal olema inimestel siiski omavaheline klapp ja eelkõige usaldus. Kosmeetikud Marit ja Anastassia on enda töös proffessionaalsed, lugupidavad ja pädevad. Töösse kasutusele on võetud tooted, mis annavad tõesti parimaid tulemusi ja on võimalikult kliendisõbralikud. Sinu nahk tänab sind iga kord, kui kosmeetiku juurest lahkud, kuid ei maksa unustada, et tõeliselt heade tulemuste jaoks on tarvis kosmeetikuga koostööd teha ja ka kodus enda nahahooldusele tähelepanu pöörata. Kasutades pHformula tooteid, pädevat kosmeetikut ja panustades ise enda nahka, on tulemus kindlasti selline, et tunned end enesekindlalt ja hästi.  Ära tee ka seda viga, et jätad külastused pooleli ja koduhoolduse unarusse, kui märkad esimesi tulemusi. Tegu on järjepideva protsessiga, mille eest sinu nahk sind tänab.

 

Ostukorv